Imię: Alfik
Ur. 02.2018
Wielkość: mała

Alfik czeka na wirtualnego opiekuna!

Alfik to młody szczeniak, który trafił do nas z gminy Łomianki. W schroniskowym otoczeniu początkowo jest dość nieśmiały i potrzebuje bliskości oraz kontaktu z człowiekiem. Uwielbia się tulić i miziać i z chęcią nadstawia się do głaskania. Alfik jest bardzo energiczny, żywiołowy i chętny do zabaw. Dogaduje się też dobrze z innymi psiakami. Psiak bardzo potrzebuje dobrego domu pełnego opieki, troski – takiego, który zapewni mu dużo miłości. Alfik nie potrafi jeszcze chodzić na smyczy, ale jest bardzo chętnym i pojętnym uczniem. Na pewno będzie wspaniałym i kochanym przyjacielem.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.

Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.