Imię: Błękit
Ur. 25.01.2018
Wielkość: mała

Błękit czeka na wirtualnego opiekuna!

Błękit został znaleziony razem z rodzeństwem na terenie gminy Wołomin. Szczeniaczki są bardzo nieśmiałe i zachowują rezerwę w stosunku do ludzi. Staramy się je powolutku z nami oswajać i już widać pierwsze efekty. Błękit i jego rodzeństwo to milutkie, wesołe maluchy, bardzo ciekawe otaczającego ich świata. Nie znamy ich rodziców i nie wiemy jak duże urosną, ale Błękit zapowiada się na średniego pieska. Szukamy dla niego odpowiedzialnego, troskliwego i pełnego miłości domku.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.