20664774_1522040021172844_9170951791285679152_nImię: Brzoskwinka
Płeć: samica
Wielkość: średnia
Waga: ok. 16 kg

Brzoskwinka czeka na wirtualnego opiekuna!

Brzoskwinka jest amstaffką odebraną interwencyjnie. Dotychczas mieszkała na dworze, tak więc nie wiemy jakie będą jej zachowania w mieszkaniu, ale tylko i wyłącznie takiego domu jej szukamy w którym stanie się pełnoprawnym członkiem rodziny. Sunia jest bardzo opanowana, ładnie chodzi na smyczy a w stosunku do ludzi jest przyjaźnie nastawiona i chętna do kontaktu. Mężczyzn szczególnie tych postawnych się trochę obawia ale nie wykazuje agresji. Stosunek do innych psów na tą chwilę nie jest nam znany, póki co możemy powiedzieć że jedne interesują ją i chce nawiązać z nimi relację inne natomiast na sam widok wywołują złość i agresję. Tak więc jeśli miałaby zamieszkać z psim towarzystwem to przyszły opiekun musi kilka/kilkanaście razy przyjechać i zapoznać psy ze sobą.

NIE KUPUJ – POKOCHAJ MNIE !

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.