Imię: Bysia
Ur.: 2015
Płeć: samica
Wielkość: średnia
Bysia czeka na wirtualnego opiekuna!

Bysia to suczka porzucona przez właścicieli i przywiązana do kontenera na śmieci pod naszym schroniskiem. Sunia w pierwszej chwili była przestraszona i zdezorientowana. Nie wiedziała co się dzieje, gdzie jest i dlaczego została wyrzucona jak śmieć. Jednak już następnego dnia sunia okazała się sympatyczna i mega przyjacielska. Uwielbia towarzystwo człowieka i z radością nadstawia łepek do głaskania. Pięknie chodzi na smyczy, jest wpatrzona w opiekuna i bardzo posłuszna. Bysia również ładnie dogaduje się z kolegami z boksu. Szukamy dla niej bezpiecznego domku, w którym otoczona miłością spędzi całe swoje życie i zapomni o smutnej przeszłości.