Imię: Chuck
Ur. 2016
Wielkość: mały
Waga: ok. 8 kg
Chuck czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja: 08.05.2019
Psiak czuje się już bardzo dobrze, wszystko ładnie się zagoiło. Chuck jest w pierwszym kontakcie odrobinę nieśmiały i potrzebuje czasu aby zaufać nowemu opiekunowi. Gdy poświęci mu się chwilkę, powolutku się przełamuje i nawet zaczyna merdać ogonkiem. Delikatne głaski sprawiają mu przyjemność. Piesek umie chodzić na smyczy, choć odrobina treningu na pewno mu się przyda. Chuck jest przyjaźnie nastawiony do innych psów. Kto podaruje domek temu małemu nieśmiałkowi zyska wspaniałego przyjaciela na długie lata.

Chuck to mały kundelek znaleziony na terenie gminy Otwock. Piesek trafił do schroniska 02.03.2019 po wypadku komunikacyjnym. Chuck ma połamaną miednicę i jest pod opieką weterynarza. Ma podawane leki i ograniczoną możliwość ruchu. Mamy nadzieję, że znajdzie się jego właściciel a psiak powróci do zdrowia.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?