Imię: Corgi
Ur. 2015
Wielkość: średnia

Corgi czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja dn. 01.03.2018

Corgi jest już po zabiegu usunięcia guza. Niestety badanie wycinków guza potwierdziło nasze najgorsze obawy – nowotwór złośliwy.
Na dzień dzisiejszy psiak czuje się dobrze, dochodzi do siebie po zabiegu, guz został usunięty z dużym marginesem.

TERAZ NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY CORGI JAK NAJSZYBCIEJ ZNALAZŁ DOM, W KTÓRYM SPĘDZI CZAS JAKI MU POZOSTAŁ POD CZUŁĄ I TROSKLIWĄ OPIEKĄ KOCHAJĄCEGO CZŁOWIEKA.

Corgi to średni, długowłosy piesek znaleziony na terenie gminy Wołomin. Został przyjęty do schroniska z dużym guzem na grzbiecie. Jest bardzo wesoły, przyjaźnie nastawiony do wszystkich i to już od pierwszego wejrzenia. Lubi kontakt z człowiekiem, wszystkie mizianki i przytulanki. Corgi bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie i jest cały czas wpatrzony w człowieka. Corgi to super psiak, pełen pozytywnej energii.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?