19424023_1468764229833757_8708121594073344768_nImię: Cytrus
Wielkość: mała
Waga: ok. 2,5 kg

Wirtualnym opiekunem jest Oliwia, Amelia i Aneta

Cytrus trafił do schroniska razem ze swoją siostrą Limonką. Były nieufnymi szczeniakami które z dnia na dzień,dzięki codziennemu kontaktowi z pracownikami i wolontariuszami otwierały się na ludzi i kontakt z nimi. Obecnie Cytrus jest wspaniałym psim dzieckiem, które na widok człowieka aż piszczy z radości :) Uwielbia wszelkiego rodzaju zabawy – przeciąganie, rzucanie piłki, ale lubi się też uczyć i jest naprawdę w tym dobry ;) W kontaktach z innymi psami jest odważny i zawsze chętny do nawiązywania znajomości. Przyszły opiekun Cytruska będzie miał mnóstwo radości mając tak mądrego i kochanego przyjaciela. Cytrus nie potrafi jeszcze chodzić na smyczy tak więc trzeba będzie go tego nauczyć, ale to mądry dzieciak więc nie powinno być z tym problemu ;)

NIE KUPUJ – POKOCHAJ CYTRUSA

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.