Imię: Cytrynek
Ur. 15.08.2019
Wielkość: mały
Waga: ok. 3 kg

Cytrynek czeka na wirtualnego opiekuna!

Cytrynek to szczeniaczek znaleziony wraz z rodzeństwem na terenie Marek w dniu 15.09.2019. Psiaczki zostały wyrzucone w styropianowym pudełku widocznym na zdjęciu. Piesek jest bardzo wesoły, żywiołowy i skory do psot. Najlepiej czuje się blisko swoich braci. Dużo radości daje mu obecność człowieka, lubi być przytulany i miziany. Nie znamy ich rodziców, ale pieski zapowiada się na średniaczki. Cytrynek czeka na kochającego człowieka, który odmieni jego los i podaruje domek na zawsze.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.