czesterImię: Czester
Ur.: 2010
Płeć: Pies
Wielkość: duży

Wirtualnym opiekunem są uczniowie kl. VIb szkoły podstawowej – Roksana, Klaudia, Fabian, Ewelina,Karolina, Bartek, Mateusz, Gabriel, Darek.

Czester to miły i radosny psiak. Patrząc na niego i na to, jak cieszy się na widok ludzi, można powiedzieć, że ma o wiele mniej lat niż w rzeczywistości. Ładnie chodzi na smyczy i bardzo dobrze dogaduje się z koleżanką z boksu. Czestera interesują inne psy, szczeka na nie, machając przy tym ogonem. Jest bardziej ciekawy niż agresywny w stosunku do nich. Ma w sobie wiele pozytywnych uczuć do ludzi. Lubi, gdy się go głaszcze i nim zajmuje. Nie czekając ani chwili, podchodzi i rozdaje buziaki. Czester to posłuszny i kochany psiak. Zasługuje na dom, w którym poczuje się bezpieczny i potrzebny. Ta psina bardzo chce kogoś pokochać i zrobi wszystko, byleby tylko żyć szczęśliwie u boku wspaniałych ludzi.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242