18447008_1431881656855348_6812141819816465127_nImię: Diego
Rasa: w typie labradora
Ur. 2011
Wielkość: duża
Diego czeka na wirtualnego opiekuna!

Diego to psiak znaleziony w Wołominie. To wspaniały, pełen energii pies, który nade wszystko ceni sobie kontakt z człowiekiem. Diego zachowaniem, a także wyglądem przypomina labradora, jest wesoły i zawsze chętny do zabawy :) Może zamieszkać w domu z innym psem, nie jest dominujący i bardzo ładnie się komunikuje z psami. Diego to pieszczoch ogromny i fantastyczny przyjaciel dzieci :) uwielbia się z nimi bawić i oczywiście przynosić piłkę ;) Diego, gdy trafił do schroniska miał zniekształconą gałkę oczną, która sprawiała mu duży dyskomfort. Gałka niestety nie była do uratowania i została amputowana a Diego od tego momentu zaczął cieszyć się życiem — bez bólu. Brak jednego oka absolutnie nie przeszkadza mu w życiu codziennym i wszystkich wariacjach, jakie wyprawia w zabawie :p Diego potrafi chodzić na smyczy, aczkolwiek dość mocno na niej ciągnie – tak więc przyszły opiekun będzie musiał trochę nad tym popracować, ale Diego to bardzo mądry i chętny do nauki pies tak więc nie powinno być z tym większego problemu :) Szukamy dla Diego domu aktywnego i pełnego miłości :)

Filmik : https://www.youtube.com/watch?v=kxiz_k8wD3A

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.