Imię: Gabi
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: ok. 5 kg

Gabi czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja: 18.05.2018

Gabi czuje się już dobrze. Miednica się zrosła i suczka odzyskała sprawność, jeszcze tylko będziemy diagnozować tylną łapkę. Czasami zdarza się, że Gabi troszkę na nią kuleje.
Psinka jest bardzo wesoła i przyjazna, ale musi mieć czas aby poznać swojego opiekuna. Gdy już komuś zaufa przytula się, nadstawia na głaski i nie odstępuje człowieka nawet na krok. Lubi siedzieć na kolankach i rozdawać całuski. Nie radzi sobie za dobrze na smyczy, ale jest mądra i na pewno szybko opanuje tę umiejętność. Szukamy dla Gabi domku, w którym otoczona miłością i troską właścicieli stanie się szczęśliwym psiakiem.

Gabi to młodziutka, ruda suczka znaleziona na terenie gminy Brwinów. Sunia jest po wypadku komunikacyjnym. Ma pękniętą miednicę i jest w trakcie leczenia. Gabi to milutka, ale bardzo przestraszona zaistniałą sytuacją psinka.