Imię: Gandalf
Ur. 2008
Wielkość: duży
Waga: ok. 27 kg

Gandalf czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja 08.05.2018:

Pies czuje się już dobrze. Odzyskał sprawność i coraz większą przyjemnością są dla niego spacery. Gandalf umie chodzić na smyczy, nie ciągnie i słucha się opiekuna. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i czerpie dużo radości z przebywania w ich towarzystwie. Lubi nadstawić łepek i szyjkę do głaskania. Zgadza się z sunią z boksu. Szukamy dla Gandalfa bezpiecznego i spokojnego domku, w którym otoczony miłością i troską spędzi życie.

Gandalf został znaleziony na terenie gminy Wołomin. Pies jest po wypadku komunikacyjnym. Na prześwietleniach nie stwierdzono złamań, tylko zwichnięcie stawu biodrowego lewego, który został nastawiony. Gandalf ma teraz ograniczoną możliwość ruchu i mamy nadzieję że szybko wróci do zdrowia.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?