10363973_778449965531857_5524813902270034849_nImię: Heniek
Ur.: 2006
Płeć: Pies
Wielkość: duży

Wirtualnym opiekunem jest Pani Danuta!

Heniek to niezwykle kochany psiak. Jest spokojny i zrównoważony. Kocha wszystkich ludzi, dobrze czuje się w towarzystwie człowieka. Lubi spacery, pięknie chodzi na smyczy i jest bardzo posłuszny. Nie jest agresywny wobec innych psów, ale potrafi szczeknąć na nie swym pięknym głosem, gdy przebiegają obok jego boksu. Fakt, iż Henio broni swojej małej, lecz własnej „posesji” jest wielkim atutem. Będzie wspaniałym obrońcą swego domu. Wyglądem przypomina troszkę starszego psa, dlatego też warto poznać go osobiście żeby zobaczyć, że kryje w sobie również szczenięcą duszę :) Lubi robić to, co człowiek. Chce być zawsze blisko kogoś. Henio to wyjątkowy psiak, niesamowicie mądry i oddany. Zasługuje na to, by mieć dom, w którym poczuje się wreszcie tak, jak nie czuł się nigdy. Kochany, potrzebny i doceniany. Wystarczy mu tak niewiele, aby mógł cieszyć się życiem. Pomóż mu w tym, to takie proste. Przygarnij Henia i podaruj ciepły, własny dom.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242