18582316_1439018522808328_2532193086433536677_nImię: Jagger
Ur. 2015
Wielkość: duży
Jagger czeka na wirtualnego opiekuna!

Jagger trafił do schroniska z gminy Legionowo. W pierwszych dniach/ tygodniach był psem ciekawym tego, co się dzieje wokół niego, ale mimo to lęk przed nieznanym był tak silny, że Jagger raczej unikał kontaktu z człowiekiem.. Po kilku tygodniach nabrał zaufania i od tego momentu stał się super kontaktowym psem, spragnionym bliskości człowieka :) Jagger jest psem dużym, ale bardzo delikatnym, zarówno w zabawie, jak i na spacerze czy podczas pieszczot. Uwielbia być blisko człowieka i w sposób delikatny zachęcać do głaskania za uchem ;) Jagger bardzo ładnie chodzi na smyczy, ze spaceru czerpie dużą przyjemność, ale cały czas kontroluje czy jego opiekun jest w pobliżu :) To wspaniały pies, który uwielbia być blisko ludzi i właśnie takiego domu szukamy dla Jaggera. Jeśli czujesz się samotny i potrzeba Ci przyjaciela — Jagger będzie idealnym towarzyszem i na pewno nigdy Cię nie zawiedzie!

NIE KUPUJ – DAJ DOM JAGGEROWI

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.