Imię: Junior
Ur.04.2018
Wielkość: mały
Waga: 9,50 kg
Junior czeka na wirtualnego opiekuna!

Junior to uroczy młodziak, który trafił do nas z gminy Nadarzyn. Od pierwszej chwili jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem i z radością nadstawia się do głaskania i do przytulania. Junior jest bardzo energicznym, żywiołowym i bardzo spontanicznym psiakiem. Dogaduje się też dobrze z innymi psiakami. Na smyczy radzi sobie dość słabo, ale jest pojętnym uczniem i z pewnością szybko opanuje tę umiejętność. Szukamy dla Juniora dobrego domku, który otoczy go miłością zyskując przy tym wspaniałego przyjaciela na wiele lat.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.