19397037_1468828969827283_1832874079465686320_nImię: Limonka
Wielkość: mała
Waga: ok. 2,5 kg

Wirtualnym opiekunem jest Oliwia, Amelia i Aneta

Limonka trafiła do schroniska razem ze swoim bratem Cytruskiem. Gdy trafiła do schroniska była całkowicie nieufnym i bojącym się wszystkiego psim dzieckiem, tylko dzięki codziennej socjalizacji przez pracowników oraz wolontariuszy stała się wesołą i otwartą sunią :) Oczywiście potrzebuje trochę czasu gdy pozna kogoś nowego ale widok człowieka nie wywołuje już niej paniki wręcz przeciwnie.. Limonka bardzo lubi kontakt z innymi psami, nie boi się ich i każdego zachęca do wspólnych zabaw. Jest wesołą i mądrą sunią, która przy mądrym opiekunie będzie wspaniałym przyjacielem i towarzyszem życia. Mile widziany domek z psim towarzystwem ;) ale nie jest to wymogiem.

NIE KUPUJ – POKOCHAJ LIMONKĘ

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.