Imię: Manga
Ur. 07.2017
Płeć: samica
Wielkość: średnia

Manga czeka na wirtualnego opiekuna!

Manga to czekoladowa suczka znaleziona na terenie gminy Wołomin. Sunia w pierwszym kontakcie jest troszkę nieśmiała i zachowuje rezerwę, jednak gdy komuś zaufa to mega pieszczoch. Uwielbia się przytulać i nadstawiać łepek do głaskania. Manga bardzo ładnie chodzi na smyczy, jest wpatrzona w człowieka i grzeczniutka. Z innymi pieskami bywa różnie, jedne akceptuje a inne nie. W trakcie diagnostyki wykryliśmy u Mangi kamienie w pęcherzu moczowym. Oczywiście sunia przeszła zabieg ich usuwania, doszła do siebie i czuje się dobrze. Jednak już do końca życia musi być na specjalnej karmie Royal Canin Urinary. Przyszły właściciel musi być gotowy do przestrzegania zaleceń weterynaryjnych odnoście jej żywienia, jak również regularnie sprawdzać jej stan zdrowia i przeprowadzać zalecane badania. Bardzo prosimy o domek dla tej uroczej czekoladki, sunia z każdym dniem robi się smutniejsza. Pokochaj Mangę i przywróć uśmiech na jej pyszczek !