Imię: Marley
Ur.2011
Wielkość: średni
Waga: ok 16 kg

Wirtualnym opiekunem jest Małgosia G.

Marley to śliczny rudy psiak w typie cocker – spaniela, który trafił do nas poprzez zrzeczenie się praw przez jego poprzedniego właściciela. Jest bardzo żywiołowy, kontaktowy i sympatyczny w stosunku do człowieka. Bardzo pragnie bliskości, lubi głaski i drapanko za uszkiem. W schroniskowym otoczeniu czuje się troszkę zagubiony, jednak stopniowo nabiera dystansu do otoczenia. Marley ładnie chodzi na smyczy, lubi jeździć samochodem i zachowuje czystość w domu. Nie znamy jego stosunku do innych psów, jednak będziemy to sprawdzać. Szukamy dla Marleya domu, w którym otrzyma drugą szansę i zostanie otoczony miłością a człowiek już nigdy go nie zawiedzie.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.