Imię: Modraszek
Ur. 15.08.2019
Wielkość: mały
Waga: ok. 3 kg

Modraszek czeka na wirtualnego opiekuna!

Modraszek to szczeniaczek znaleziony wraz z rodzeństwem na terenie Marek w dniu 15.09.2019. Psiaczki zostały wyrzucone w styropianowym pudełku widocznym na zdjęciu. Piesek jest pełen energii do psich zabaw i psot. Najszczęśliwszy jest obok człowieka, uwielbia wdrapywać się na kolanka opiekuna. Wielką radość sprawiają mu głaski i przytulanki. Nie znamy rodziców psiaków, ale szczeniaczki zapowiada się na średniaczki. Modraszek czeka na właściciela, z którym szczęśliwie spędzi całe życie.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.