6Imię: Mores
Płeć: Pies
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem jest Agnieszka i Ewa

Mores na początku był smutnym, spokojnym psiakiem. Trafił do nas bardzo wychudzony i zrezygnowany. Miał lekkie obawy przed człowiekiem, ale po kilku dniach otworzył się na kontakt z ludźmi. Teraz na widok obroży szaleje z radości.Przytula się mocno i chce, aby go głaskać. Na smyczy chodzi ładnie, lubi dużo biegać i bawić się. Nie ma w nim cienia agresji. Mores to pies, który do szczęścia potrzebuje człowieka, jego obecności, ciepła i miłości. Chwile spędzone wśród życzliwych ludzi są dla niego czymś wspaniałym. Chciałby już zostać blisko kogoś i nie rozdzielać się. Kiedy zostaje w boksie patrzy przygaszonym wzrokiem. Taki widok chwyta za serce i ciężko jest odejść bez wyrzutów sumienia. Mores jest wspaniałym psem. Zasługuje na cudowne życie, pełne miłości i szczęścia. Pomimo tego, że los z niego zakpił chce na nowo kogoś pokochać i czuć się bezpiecznie. Podaruj mu dom, jakiego nigdy nie miał. Poznaj Moresa i przekonaj się, jak wspaniałym jest psem.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242