Imię: Niko
Wielkość: duży
Waga: ok. 28 kg

Wirtualnym opiekunem jest Nina Konopska

Niko to młody pies, który wrócił do schroniska po nieudanej adopcji. Psiak jest bardzo żywiołowy, wesoły i pełen chęci do zabaw. Całe dnie mógłby skakać i biegać, i jeszcze raz biegać. Potrzebuje odpowiedzialnego opiekuna, który wykorzysta jego pokłady niespożytej energii w sposób pozytywny. Niko uwielbia towarzystwo człowieka i cały czas zabiega o jego uwagę. Z wielką radością nadstawia się do przytulania i drapanka. Potrzebuje trochę treningu w chodzeniu na smyczy, zdarza mu się pociągnąć. W nowym domu powinien być jedynakiem ponieważ nie dogaduje się z innymi psiakami. Szukamy dla Niko domu pełnego miłości i czułości, w którym byłby szczęśliwy przez całe życie.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ NIKO !