Imię: Norman
Ur. 2014
Wielkość: średni
Waga: ok. 25 kg

Norman czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja: 10.07.2019

Psiak bardzo otworzył się na kontakt z człowiekiem. Sam zabiega teraz o jego uwagę i prosi o głaskanie,przytulenie. Widać, że jest bardzo spragniony pieszczot i chyba nie zaznał ich w życiu za wiele. Już sama obecność opiekuna sprawia mu ogromną radość. Z innymi pieskami Norman ładnie się dogaduje, również z samcami. Niestety Normanowi nie bardzo idzie nauka chodzenia na smyczy. Idealnym domkiem dla niego byłby dom z ogródkiem, na którym mógłby do woli spacerować bez smyczy. Prosimy przygarnij Normana, podaruj mu dom i pokochaj na zawsze.

Norman to pies po wypadku komunikacyjnym, który trafił do nas z gminy Wołomin. Pies miał złamaną miednicę, ale wszystko się już ładnie goi i psiak wraca do zdrowia. Norman jest trochę wycofany i bardzo ostrożny w kontakcie z człowiekiem. Jednak nie wykazuje żadnej agresji. Potrzebuje również czasu, aby się poczuć pewnie w nieznanym otoczeniu. Pies nie umie chodzić na smyczy.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?