Imię: Opel
Ur. 2014
Wielkość: średni

Opel czeka na wirtualnego opiekuna!

Opel to długowłosy trikolorek, który trafił do nas 04.02.2019 z terenu gminy Otwock. Psiak jest delikatny i spokojniutki. W schroniskowym otoczeniu jest onieśmielony i potrzebuje czasu aby poczuć się pewnie. Jednak w stosunku do człowieka jest mega przyjazny, łagodny i chętny na głaski. Psiak dobrze radzi sobie na smyczy, w czasie spaceru jest wpatrzony w opiekuna i bardzo grzeczniutki. Do innych psów ma przyjazny / neutralny stosunek, nie zwraca na nie uwagi. Niestety Opel ma kłopoty z wątrobą, musi przyjmować leki i to pewnie do końca swojego życia. Ten uroczy piesek bardzo potrzebuje domku, tęskni za własnym kącikiem i bliskością człowieka. Podaruj mu dom i serce !

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?