21034565_1530847153625464_1064467041304447966_nImię: Pitt
Ur. 03.2016
Płeć: samica
Wielkość: średnia

Pitt czeka na wirtualnego opiekuna!

Pitt to młody i pełen energii pies. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, natomiast na początku podchodzi dość nieufnie do nowo poznanych osób, po kilku minutach zaczyna sam próbować nawiązać relację :) Spacer z Pittem to sama przyjemność, bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie a mijane psy omija bez zainteresowania. Pitt uwielbia biegać tak więc mile widziany jest dom aktywny i otwarty na pracę z psem, ponieważ Pitt bardzo lubi naukę nowych rzeczy a także smakołyki :p Pitt potrzebuje domu mądrego, który pozwoli mu w pełni się otworzyć i pokocha go już na zawsze. To bardzo uczuciowy pies który, kiepsko znosi pobyt w schronisku :( Hałas, duża ilość psów i brak stabilizacji zdecydowanie mu nie służą. Pitt gdy zobaczy że nic mu nie grozi ze strony człowieka, tuli się całym sobą i rozdaje buziaki, to taki pieszczoch pod skorupką nieufności :)

POKOCHASZ MNIE?