Bardzo dziękujemy Rodzinie i Przyjaciołom Pani Ewy.

Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół. Odeszła Pani Ewa Józefowska Teterycz, wielka miłośniczka zwierząt, człowiek o wielkim sercu, zawsze gotowa nieść pomoc naszym Braciom Mniejszym. W 2014 roku adoptowała z naszego schroniska psa Agresta, stworzyła dla niego wspaniały dom, pełen miłości i troskliwej opieki, od lat również wspierała pozostające w schronisku psiaki. Zgodnie z…

DZIĘKUJEMY !!!

Gorące podziękowania dla firmy Coniveo, której przedstawiciele odwiedzili nasze schronisko w dniu 14 maja w towarzystwie Pana Aleksandra Barona z zespołu Afromental.
Przywieźli dla naszych zwierzaków cały samochód super wykładzin podłogowych oraz karmę suchą i mokrą. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY !!!
Fotorelację z wizyty umieścimy w najbliższym czasie.

Bardzo dziękujemy !!!

Gorące podziękowania dla Zuchów i Harcerzy z 2 Nowodworskiego Szczepu Gromad Zuchowych i Drużyn Harcerskich „Coś” za zbiórkę darów dla naszym podopiecznych. Bardzo dziękujemy ! Jesteście SUPER !

Henkel Polska – Dziękujemy !

Serdecznie dziękujemy Pracownikom firmy Henkel Polska za podarowanie naszym psiakom pięknych, kolorowych bud. Pieski już nie mogą się doczekać kiedy w nich zamieszkają.

Świąteczny podarunek – dziękujemy !

Serdecznie dziękujemy Panu Rafałowi z Warszawy za świąteczny prezent dla naszych podopiecznych. Psiaki wymagające specjalistycznej karmy przesyłają buziaki.

Groupon – Dziękujemy !

Gorące podziękowania dla pracowników firmy Groupon, którzy ponownie odwiedzili nasze schronisko w ramach wolontariatu w dniach 8-12.04.2019
Dziękujemy za poświęcony czas i pomoc przy pracach porządkowych na terenie schroniska.