17992098_1412238562152991_8884319198465235868_nImię: Rudzik
Ur. 2014
Wielkość: średni
Waga: ok. 15 kg
Rudzik czeka na wirtualnego opiekuna!
Rudzik – wrócił z adopcji :( urodziło się dziecko i pies stał się problemem ! Rudzik to przesympatyczny pies, wpatrzony w człowieka jak w obrazek. Jest ufny, przyjazny do wszystkich nawet tych mu całkiem obcych. Rudzik mieszkał w bloku ale na pewno nie pogardzi domem z ogródkiem – to pies który ceni sobie kontakt z człowiekiem tak więc nie ważne gdzie ważne żeby z ukochanym właścicielem :) Rudzielec wymaga diety, jego krótkie łapki noszą w tej chwili zdecydowanie za duży ciężar. To fantastyczny pies dla osób starszych lubiących długie spacery, nie jest psem nad aktywnym tak więc zarówno osoba starsza jak i młoda nie powinna mieć problemu z opanowaniem go a także zapewnieniem mu odpowiedniej dawki ruchu. Szukamy dla Rudzika domu kochającego, ciepłego i pełnego miłości i wierności w stosunku do zwierząt, nie pozwolimy aby ponownie człowiek go zawiódł !
NIE KUPUJ – ADOPTUJ

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.