Imię: Siena
Ur. 03.2018
Płeć: samica
Wielkość: duża

Siena czeka na wirtualnego opiekuna!

W zeszłym roku Siena trafiła po raz pierwszy do schroniska, jednak została odebrana przez właściciela. Niestety po niecałym roku ta piękna, długowłosa sunia została oddana z powrotem do schroniska. Pies znudził się „właścicielom” , nie miał się kto nią zajmować, brakowało nawet chęci żeby wystawić jej miskę z wodą. Sunia jest trochę zagubiona i nie czuje się pewnie w schroniskowym otoczeniu. Jednak wystarczy tylko bliskość człowieka a na pyszczku Sieny gości uśmiech. Psinka uwielbia pieszczoty i przytulanki. Jest przyjazna i bardzo energiczna. Umie chodzić na smyczy, ale bardzo ciągnie. Zgadza się z kolegą boksu. Szukamy dla niej domku w którym będzie bezpieczna i kochana przez całe życie, a człowiek już nigdy jej nie zawiedzie.