Imię: Skrzatka
Ur. 01.2019r.
Płeć: samica
Wielkość: mała
Skrzatka czeka na wirtualnego opiekuna!

Skrzatka to szczeniak znaleziony na terenie gminy Wołomin. W pierwszej chwili jest troszkę onieśmielona nieznanym otoczeniem, jednak wraz z upływem czasu coraz śmielej i z wielką ciekawością zwiedza okolicę. Skrzatka bardzo lgnie do człowieka, wspaniale czuje się na kolankach i uwielbia rozdawać buziaki :) Sunia nie umie chodzić na smyczy, ale jest bardzo chętna do nauki. Nie znamy jej rodziców i nie wiemy jak duża urośnie, zapowiada się na pieska małego lub średniego. Skrzatka czeka na kochającego człowieka, który odmieni jej los i podaruje domek na zawsze.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.