Imię: Sonet
Ur. 2017
Wielkość: średni
Waga: ok.16 kg

Sonet czeka na wirtualnego opiekuna!
Aktualizacja 29.05.2019:
Sonet wraca do zdrowia, łapka ładnie się zagoiła. Psiak jest jeszcze w trakcie rehabilitacji, aby odzyskał 100% sprawności. W stosunku do człowieka jest mega przyjazny, uwielbia głaskanie i przytulanie. Na smyczy radzi sobie bardzo dobrze. Jest posłuszny i wpatrzony w człowieka. Niestety nie jest przyjaźnie nastawiony do innych samcy, z suczką powinien się dogadać. Szukamy dobrego, bezpiecznego domku dla tego biszkoptowego przystojniaka i człowieka, który podaruje mu swoje serce i nigdy nie zawiedzie.

Sonet to biszkoptowy psiak znaleziony 08.03.2019 w Markach na ul. Piłsudskiego po wypadku komunikacyjnym. Piesek trafił od razu do lecznicy weterynaryjnej. Tam po wykonaniu diagnostyki stwierdzono złamanie przedramienia lewego, liczne rany na kończynie piersiowej prawej oraz rany na podeszwowej stronie opuszek palców. Przeprowadzono operację osteosyntezy kości przedramienia i Sonet dochodzi do siebie pod opieką weterynaryjną.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?