21078604_1532474783462701_1330408054686372788_nImię: Sony
Waga: ok.13 kg

Wirtualnym opiekunem jest MM

Aktualizacja: 24.08.2017

Sony po kilku miesiącach stał się bardziej kontaktowy, coraz śmielej podchodzi do ludzi i już czerpie radość z bliskości człowieka. Powoli oswaja się też z obrożą i ze smyczą. Coraz ładniej spaceruje, choć zdarza mu się jeszcze odmówić współpracy z człowiekiem. Brak jednego oczka w niczym mu nie przeszkadza, to super pełnowartościowy pies, któremu do szczęścia brakuje tylko kochającego człowieka.

Sony to pies odebrany interwencyjnie z powodu złych warunków w jakich mieszkał. Pies był bardzo zaniedbany i wychudzony. Miał uszkodzoną gałke oczną, która cały czas ropiała i sprawiała mu ogromny ból. Po konsultacji okulistycznej gałka została usunięta. Od tego momentu pies stał się bardziej kontaktowy i widać, że zabieg ten dał mu wielką ulgę. Sony zachowuje jeszcze rezerwę w stosunku do nieznanych osób, ale nie wykazuje przy tym żadnej agresji. Pies nie zna smyczy ani obroży. Sony zgadza się z innymi psami, więc może zamieszkać w domu w którym żyją inne zwierzaki.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.