Imię: Szami
Ur. 2013
Płeć: samica
Wielkość: mała

Szami czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja 28.11.2018:

W trakcie diagnostyki wykryliśmy u Szami kamienie w pęcherzu moczowym. Oczywiście sunia przeszła zabieg ich usuwania, doszła do siebie i czuje się dobrze. Jednak już do końca życia musi być na specjalnej karmie Royal Canin Urinary. Przyszły właściciel musi być gotowy do przestrzegania zaleceń weterynaryjnych odnoście jej żywienia, jak również regularnie sprawdzać jej stan zdrowia i przeprowadzać zalecane badania.

Szami to biała puchata suczka w typie szpica. Została oddana przez „właścicielkę” do schroniska po dwóch latach po adopcji. Szami czuje się zdezorientowana i niepewna w schroniskowym otoczeniu. Nie wie czym zawiniła, że znów straciła dom. W pierwszym kontakcie z nieznaną osobą zachowuje ostrożność, ale gdy się przekona do nowego opiekuna pozwala na głaski i mizianie. Sunia ładnie chodzi na smyczy. Szukamy dla tej małej suni odpowiedzialnego, bezpiecznego i pełnego miłości domu. Nie pozwolimy by znów została skrzywdzona przez człowieka.