Imię: Tipsia
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: 5,5 kg

Tipsia czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Tipsia otworzyła się w trakcie pobytu w schronisku, jest śmielsza i coraz chętniej przybiega do opiekuna i prosi o mizianki. Lubi drapanko po brzuszku. To wesoła, energiczna i spragniona kontaktu psinka. Adoptując Tipsię zyskasz wspaniałą przyjaciółkę.

Tipsia to malutka trikolorka znaleziona na terenie Miasta Sochaczew w towarzystwie szorstkowłosej koleżanki. Suczki są ze sobą zżyte, nie odstępują się nawet na krok, więc na pewno miały wspólny domek. Psinki są bardzo zestresowane i na chwilę obecną nie pozwalają nam na bliższy kontakt. Musimy dać im czas na aklimatyzację i poznanie opiekunów. Gdy tylko nam zaufają poprawimy zdjęcia i uzupełnimy opis.