Imię: Tui
Ur. 2002
Wielkość: mały
Waga: ok. 8 kg
Tui czeka na wirtualnego opiekuna!

Tui to starszy psiak z dłuższym włosiem znaleziony na terenie Wołomina. Piesek trafił do nas po 2,5 miesięcznym pobycie w lecznicy weterynaryjnej Arka w Kobyłce. Trafi tam ze złamaną łapką po wypadku komunikacyjnym. Niestety leczenie nie przyniosło rezultatu, łapa się nie zrosła. Oczywiście będziemy konsultować się z naszym chirurgiem w celu diagnostyki i dalszego leczenia. Tui to bardzo pogodny i przyjacielski piesek. Cieszy się z obecności człowieka i delikatnie zabiega o jego uwagę. Głaskanie i mizianie sprawia mu wielką radość, choć łapka na pewno mu dokucza to przy człowieku, nie okazuje tego. Zabiegi weterynaryjne też zniósł dzielnie, był bardzo grzeczny i spokojny. Tui umie chodzić na smyczy.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?