Imię: Turkus
Ur. 12.2018
Wielkość: średni
Turkus czeka na wirtualnego opiekuna!

Turkus to owczarkowaty szczeniak znaleziony na terenie gminy Wołomin. Psiak jest bardzo onieśmielony i czuje się niepewnie w nieznanym miejscu. Jednak z każdą chwilą otwiera się bardziej i śmielej zwiedza nowe tereny. Lgnie do człowieka, szuka w nim oparcia i bezpieczeństwa. Delikatny dotyk i czułe słowa sprawiają mu ogromną przyjemność. Turkus zapowiada się na pieska średniego / dużego. Szuka domku pełnego miłości na całe życie i troskliwego opiekuna dla którego będzie najwspanialszym przyjacielem.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.