Imię: Waldi
Ur. 2010
Wielkość: średni
Waga: ok. 15 kg

Waldi czeka na wirtualnego opiekuna!

Waldi to długowłosy średniaczek który trafił do schroniska z powodu choroby swojej właścicielki. Niestety nie ma nadziei na jego powrót do dotychczasowego domu. Szukamy dla niego nowego, bezpiecznego i pełnego miłości domku. Waldi w pierwszych dniach w schronisku był smutny, zagubiony i nie czuł się pewnie w nieznanym otoczeniu. Jednak po kilku dniach to nie ten sam pies. Znów uśmiech zagościł na jego pyszczku, psiak jest chętny do głasków i zabiega o uwagę człowieka. Waldi bardzo lubi smaczki i zawsze ma ochotę na jakiś smaczny kąsek. Psiak ma trochę kłopotów z chodzeniem na smyczy. Ładnie dogaduje się z suczkami. Podaruj mu dom i spraw, by uśmiech znów zagościł na jego pyszczku.