21034549_1531478836895629_2135342035695282576_nImię: Wektor
Ur. 2014
Wielkość: średnia/duża

Wirtualnym opiekunem jest Daria Lipińska

Wektor to psiak znaleziony w Wołominie. Jest psem pełnym radości i ufności w stosunku do ludzi. Nie jest psem lękliwym, tak więc życie w mieście nie powinno stanowić dla niego problemu. W stosunku do ludzi tych znanych, jak i obcych zachowuje się jak dzieciak, skacze, tuli się i delikatnie zaczepia próbując namówić do pieszczenia go ;) Wektor na widok smyczy, podskakuje do góry i cieszy się całym sobą :) Spacer z nim to sama przyjemność, w pierwszych chwilach trochę ciągnie, ponieważ jego ekscytacja i radość z opuszczenia schroniskowego boksu jest bardzo duża, później emocję opadają a Wektor pięknie spaceruje utrzymując kontakt z przewodnikiem. To duży i masywny pies, który wbrew pozorom jest delikatnym pieszczochem, natomiast czasami zapomina o swojej posturze i małego człowieka mógłby przewrócić chcąc się poprzytulać ;) Tak więc najlepszym domem dla niego byłby taki, w którym dzieci są już ciut starsze ewentualnie młodsze, ale obyte z psami, na których energie Wektora nie wywoła lęku. Wektor bardzo lubi przebywać w towarzystwie człowieka, gdy tylko zobaczy, że ktoś pojawia się na terenie staję pięknie przy kratach i czeka… a gdy osoba zbliża się do jego boksu skacze i przytula się do krat prosząc o głaskanie i choćby krótki spacer.. Szukamy domu, w którym ten duży pieszczoch stanie się członkiem rodziny i będzie zawsze już psem szczęśliwym i kochanym.

NIE KUPUJ – POKOCHAJ WEKTORA

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.