Imię: Wena
Ur.: 08.2017
Płeć: samica
Wielkość: średnia

Wena czeka na wirtualnego opiekuna!

Wena to sunia w typie staffika, która wróciła do schroniska z nieudanej adopcji. Jej opiekunowie się rozstali i niestety nikt nie chciał zaopiekować się sunią, nikt nie czuł się za nią odpowiedzialny i najprostszym rozwiązaniem było oddanie psa z powrotem do schroniska. Wena bardzo potrzebuje dobrego domku w którym otoczona miłością zapomni o krzywdzie jaka ją spotkała od ludzi, którym ufała i których na pewno zdążyłą już pokochać. Sunia jest przyjacielsko nastawiona do człowieka, bardzo żywiołowa i rozbrykana. Lubi być w centrum uwagi, ciągle domaga się głaskania i przytulania. Ładnie chodzi na smyczy, choć potrafi czasem mocniej pociągnąć. W nowym domku Wena musi być jedynaczką, ponieważ nie dogaduje się z innymi zwierzakami.