18622421_1439931689383678_5333327081392832142_nImię: Wiśnia
Ur. 01.02.2017
Płeć: samica
Wielkość: mała
Wiśnia czeka na wirtualnego opiekuna!

Wiśnia to maleńka sunia, która wraz z rodzeństwem mieszkała w lesie. Nie znani nam są rodzice maluchów, tak więc nie wiemy, jak duże będą, ale zapowiadają się na psiaki raczej mniejsze / średnie. Wiśnia to bystra sunia, uwielbia być blisko człowieka a także wszelkiego rodzaju zabawy. Chodzenie na smyczy jeszcze troszkę ją paraliżuje ale to psie dziecko tak więc trochę cierpliwości i wytrwałości ze strony opiekuna a na pewno szybko załapie i będzie czerpać przyjemność ze spacerowania. Jak każdy szczeniak wymaga nauki wszystkiego od podstaw tak więc szukamy domu który jest na to gotowy i w którym Wiśnia stanie się pełnoprawnym członkiem rodziny.

NIE KUPUJ – POKOCHAJ WIŚNIE

Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.