Imię: Zmorka
Ur. 05.01.2018
Płeć: samica
Wielkość: mała

Zmorka czeka na wirtualnego opiekuna!

Zmorka to jedno z dzieci Zdrapki. Szczeniaczki nie miały do tej pory kontaktu z człowiekiem. Boją się dotyku ludzkiej ręki i są bardzo nieśmiałe. Powolutku oswajamy je z obecnością człowieka i jego bliskością. Zmorka bardzo się stara przełamać swoje lęki, ale postępy są na razie malutkie. Szczeniaki są bardzo ciekawskie, wesołe i ładnie się bawią w swoim towarzystwie. Zmorka zapowiada się na pieska średniej wielkości. Nie pozwól jej spędzić dzieciństwa w schronisku, podaruj jej domek i miłość.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.