6Imię: Angelo
Płeć: Pies
Wielkość: średni
Waga: 17kg

Wirtualnym opiekunem jest Pani Jadzia!

Angelo jest bardzo spokojnym pieskiem. Po jego ciałku, które jest pełne ran widać, że wiele przeszedł w swoim życiu. Oczyściliśmy wszystkie rany i choć niektóre zabiegi były bolesne Angelo był niezwykle cierpliwy i dzielny. Na grzbiecie ma wypalone ślady. Wygląda to tak, jakby ktoś go przypalał. Pomimo tego, że człowiek, z którym przyszło mu obcować nie traktował go z szacunkiem nie ma w nim cienia agresji. Jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i innych psów. Angelo nie zna smyczy, dziwnie czuje się, mając coś na szyi. Można jednak bez problemu wziąć go na ręce. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby ten smutny i przygnębiony piesek odzyskał chęć do życia i zaczął cieszyć się każdym dniem. Mamy nadzieję, że znajdzie wspaniałych ludzi, którzy obdarzą go wielką miłością i nie pozwolą na to, aby kiedykolwiek zwątpił i czuł się niepotrzebny. Ten dzielny, kochany pies zasługuje na zupełnie nowe, lepsze życie.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242