Imię: Antoś
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem jest Monika S

Aktualizacja 23.05.2018:

Antoś czuje się dobrze, złamanie się zrosło i psiak powrócił do pełnej sprawności. Okazało się jest bardzo wrażliwy i nieśmiały. Zachowuje dużą rezerwę do ludzi. Musi dobrze poznać opiekuna zanim się w pełni otworzy i mu zaufa. Piesek zgadza się z kolegą z boksu. Niestety Antoś nie umie chodzić na smyczy. Już sam jej widok mocno go stresuje. Przyszły właściciel będzie musiał poświęcić czas i wykazać dużo cierpliwości, aby przełamać lęki Antosia. Gdy to się uda zyska wspaniałego i oddanego przyjaciela na długie lata.

Antoś to piesek o dłuższej sierści znaleziony w Brwinowie. Piesek jest po wypadku komunikacyjnym. Badania wykazały złamanie kości udowej. Antoś jest już po operacji, która przebiegła prawidłowo. Teraz potrzeba już tylko czasu aby złamanie się zrosło.
Antoś to bardzo grzeczny, spokojny psiak. W czasie badania był bardzo cierpliwy i nie wykazywał najmniejszej choćby agresji. Gdy piesek dojdzie do siebie rozszerzymy jego opis.