Kochani Miłośnicy zwierząt w związku z zaistniałą sytuacją na świecie epidemii koronawirusa zwracamy się do Was o pomoc. Bardzo rzadko prosimy o wpłaty pieniężne, karmę dla naszych podopiecznych, ale nadszedł trudny czas dla naszych czworonożnych przyjaciół i zmuszeni zostaliśmy o krzyk rozpaczy o pomoc. Do tej pory radziliśmy sobie świetnie, sklepy z którymi mamy podpisaną umowę na odbiór produktów kat 3 przekazywały nam wystarczającą ilość mięsa, mieliśmy duże zapasy karmy suchej i mokrej, a w tej chwili od ponad 3 tygodni nie odbieramy wystarczającej ilości mięsa jak również nasze zapasy poważnie się uszczupliły, zaczyna nam brakować na bieżące potrzeby tj. ogrzewanie, prąd, woda, wywóz nieczystości stałych i płynnych. Cała ta sytuacja zaczyna nas przerastać, a tyle zwierząt czeka jeszcze na naszą pomoc. Obecnie pod naszą opieką przebywa 315 psów oraz stadko uratowanych zwierzaków ( krowa, kozy, kucyki, osiołki, wielbłąd oraz kaczki i kury )

Kochani !!!!!!

Zwracamy się do Was z prośbą o wpłaty na nasze konto choćby najmniejsze, każda przelana złotówka da nam szansę przetrwać trudny dla wszystkich czas i zapewnić byt naszym Braciom Mniejszym. Prosimy również o zakup karmy suchej przez internet i jej wysyłkę bezpośrednio do schroniska ( Schronisko dla bezdomnych psów w Nowym Dworze Mazowieckim
ul. Leśna 5 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki )
Można nas również wspomóc zakupem siana dla naszego stada.

Ul. Modlińska 107B

05-110 Jabłonna

konto: 49 8013 0006 2001 0014 0865 0002

SWIFT – POLUPLPR

IBAN -PL49 8013 0006 2001 0014 0865 0002

Z góry bardzo dziękujemy za okazaną nam pomoc.