10458782_801609213215932_7368534377859074171_nImię: Armin
Ur.: 2011
Płeć: Pies
Wielkość: średni

Armin czeka na wirtualnego opiekuna!

Po przybyciu do schroniska Armin był nieśmiały, bardzo nie lubił obroży, ucisku na szyi i smyczy, która ograniczała jego wolność. Po upływie kilku tygodni psiak zrozumiał, że opiekujący się nim ludzie chcą być jego przyjaciółmi, a obroża nie jest wcale taka straszna. Ma co prawda jeszcze malutki dystans przed jej założeniem, ale gdy już jest zapięta Armin radośnie idzie na spacer. Krocząc przy człowieku czuje się tak fantastycznie, że wciąż merda ogonem i zamaszyście rusza bioderkami. Lubi biegać, bawić się, jest zawsze pogodny i zadowolony z życia. W towarzystwie ludzi czuje się już bardzo swobodnie. Świetnie dogaduje się z koleżankami, które zamieszkały z nim w boksie. Nie jest agresywny w stosunku do innych psów. Armin to niezwykle wdzięczny pies, docenia wszystko, co się dla niego robi. Zmienił się nie do poznania, ponieważ bardzo chce mieć własny, bezpieczny dom. Chce pokochać ludzi, którzy go zauważą i docenią wspaniały charakter. Armin wniesie do Twego życia wiele radości i bezgranicznej miłości. Zaadoptuj go i daj szansę na lepsze jutro!

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242