Imię: Azorek
Ur.: 2013
Wielkość: mały
Waga: ok. 10 kg

Azorek czeka na wirtualnego opiekuna!

Azorek to nieduży, starszy pies, który trafił do schroniska razem z dwójką swoich towarzyszy po śmierci właściciela. Azorek ma problemy skórne i liczne wyłysienia na całym ciele, jest już oczywiście pod opieką weterynarza. Psiak jest troszkę onieśmielony i czuje się niepewnie w schroniskowym otoczeniu. W stosunku do człowieka Azorek jest łagodny i przyjazny, ale też odrobinkę ostrożny. Wystarczy jednak trochę przytulasków, a piesek zaczyna czuć się swobodniej i bezpieczniej. Azorek nie umie chodzić na smyczy. Prosimy o dobry i bezpieczny domek dla tego biednego psiaka, on tak bardzo potrzebuje ciepła i miłości.