Imię: Bombka
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: 2,60 kg

Bombka czeka na wirtualnego opiekuna!

Bombka to śliczna malutka sunia, która trafiła do nas z gminy Czosnów wraz z trzema siostrami. To jeszcze psie dziecko, które potrzebuje bardzo bliskości człowieka, dużo uwagi i czułości z jego strony. Jest bardzo kontaktowa i milusińska, uwielbia się przytulać , lubi być głaskana i miziana. Sunieczka jest bardzo kochana i słodka i zapowiada się na niedużego, szorstkowłosego psiaka, choć nie znamy jej rodziców. Szukamy dla Bombki i jej sióstr dobrego domku , który otoczy je miłością i opieką na jaką zasługują, zyskując tym samym wiernego przyjaciela rodziny na wiele lat.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.

Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.