PROSIMY O POMOC!

Jest piątkowy wieczór, każdy cieszy się na myśl o weekendzie. My, pomimo tego, że wciąż coś nowego dzieje się w budynku mamy mnóstwo zmartwień związanych z listą niezapłaconych faktur…

Prace idą pełną parą, lada dzień we wszystkich pomieszczeniach będą sufity i zamontowane drzwi wewnętrzne.
Wiąże się to jednak z kosztami, dużymi kosztami.
Za stelaże pod sufity, płyty gipsowe i wełnę, potrzebną do ocieplenia musimy zapłacić łącznie 16.000zł. Robocizna za zrobienie sufitów to koszt 8.000zł.

Nie zapominajmy o piecu, faktura do zapłacenia za piec to 9.400zł. Połowę potrzebnej kwoty już mamy dzięki Waszym datkom i stronie siepomaga.pl Potrzebujemy jeszcze drugiej połowy.

Podsumowując: w najbliższym czasie musimy zapłacić 16.000zł za materiały, 8.000zł za robociznę i ok. 4.000zł za piec.

Zwracamy się do Was z OGROMNĄ prośbą o pomoc. Tylko dzięki Wam- Waszej bezinteresowności i dobroci serca możemy opłacić faktury znacznie szybciej. Prosimy, wspomóżcie nas w tym jakże trudnym okresie. Każda złotówka jest w tym momencie na wagę złota! Wesprzyjcie nasze schronisko i przybliżcie marzenia naszych psiaków o ciepłym domku na zimę! Liczymy na Was!

Pieniądze na piec można wpłacić poprzez Platformę siepomaga.pl-  http://www.siepomaga.pl/f/fundacjaprzyjacielebracimniejszych/c/1357

Natomiast pieniądze potrzebne do opłacenia faktur za sufity i robociznę możecie wpłacać na nasze konto:

ul. Modlinska 107 B
05-110 Jabłonna
nr konta: 49 8013 0006 2001 0014 0865 0002
w tytule: budowa

Jesteśmy niesamowicie wdzięczni za Waszą pomoc, pamiętajcie, że dzięki Wam możemy polepszyć życie bezdomnych psów!