20840750_1525723510804495_4073968380915701409_nImię: Burza
Ur. 28.04.2017
Wielkość: mały

Burza czeka na wirtualnego opiekuna!

Burza trafiła do schroniska wraz ze swoim bratem Piorunem. Psiaki ewidentnie nigdy nie doświadczyły dotyku człowieka ani innych czułości, ponieważ na sam jego widok chowały się w najciaśniejszy kąt i udawały że ich nie ma. Dzięki codziennej socjalizacji maluchy otwierają się na świat i są coraz bardziej skore do kontaktów z człowiekiem. Burza jest tą bardziej wycofaną ale już nie piszczy przy dotyku a nawet potrafi on jej sprawić przyjemność, co pokazuje nam kręcenie ogonka ;) Jest uroczą sunią która w warunkach domowych i przy troskliwej opiece szybko przełamie swoje psie lęki i zacznie cieszyć się życiem. W stosunku do innych psów jest bardzo pozytywnie nastawiona, tak więc dom z psim towarzystwem mile widziany :)
Ze względu na to że Burza jest psem który wymaga socjalizacji, szukamy domu bez małych dzieci (+15).

———————————-
Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.

Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

———————————–
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.
———————————–