20840750_1525723510804495_4073968380915701409_nImię: Burza
Wielkość: mały
Waga: ok 8 kg

Burzy pomaga Gosku

Burza trafiła do schroniska wraz ze swoim bratem Piorunem. Psiaki ewidentnie nigdy nie doświadczyły dotyku człowieka ani innych czułości, ponieważ na sam jego widok chowały się w najciaśniejszy kąt i udawały że ich nie ma. Brat znalazł dom a ona nadal czeka na swojego człowieka, który pokaże jej inny, lepszy świat. Burza potrzebuje troski i cierpliwości, trzeba ją nauczyć, że nie musi się bać ludzi ani dotyku. Jest uroczą sunią która w warunkach domowych i przy troskliwej opiece szybko przełamie swoje psie lęki i zacznie cieszyć się życiem. W stosunku do innych psów jest bardzo pozytywnie nastawiona, tak więc dom z psim towarzystwem mile widziany :)
Ze względu na to że Burza jest psem który wymaga socjalizacji, szukamy domu bez dzieci (+15).

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.