20840750_1525723510804495_4073968380915701409_nImię: Burza
Ur. 28.04.2017
Wielkość: mały
Waga: ok 8 kg

Burza czeka na wirtualnego opiekuna!

Burza trafiła do schroniska wraz ze swoim bratem Piorunem. Psiaki ewidentnie nigdy nie doświadczyły dotyku człowieka ani innych czułości, ponieważ na sam jego widok chowały się w najciaśniejszy kąt i udawały że ich nie ma. Brat znalazł dom a ona nadal czeka na swojego człowieka, który pokaże jej inny, lepszy świat. Burza potrzebuje troski i cierpliwości, trzeba ją nauczyć, że nie musi się bać ludzi ani dotyku. Jest uroczą sunią która w warunkach domowych i przy troskliwej opiece szybko przełamie swoje psie lęki i zacznie cieszyć się życiem. W stosunku do innych psów jest bardzo pozytywnie nastawiona, tak więc dom z psim towarzystwem mile widziany :)
Ze względu na to że Burza jest psem który wymaga socjalizacji, szukamy domu bez dzieci (+15).

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.