Imię: Buziak
Ur. 06.2018
Wielkość: mały
Waga: 7,5 kg
Buziak czeka na wirtualnego opiekuna!

Buziak to szczeniak znaleziony na terenie gminy Łomianki. W pierwszej chwili jest troszkę onieśmielony nieznanym otoczeniem, jednak wraz z upływem czasu coraz śmielej i z wielką ciekawością zwiedza okolicę. Buziak bardzo lgnie do człowieka, wspaniale czuje się na kolankach i uwielbia rozdawać buziaki . Psiak nie umie chodzić na smyczy, ale jest bardzo chętny do nauki. Nie znamy jego rodziców i nie wiemy jak duży urośnie, zapowiada się na pieska średniego lub dużego. Buziak czeka na kochającego człowieka, który odmieni jego los i podaruje mu domek na zawsze.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.