11245509_903970309646488_4699908951277502946_nImię: Ciacho
Płeć: Pies
Wielkość: duży
Waga:

Wirtualnymi opiekunami jest Szkolne Koło TOZRP „Anioły ze szkoły” ze SP w Skrzeszewie!

Ciacho to spokojny, poczciwy psiak. Ma już swoje lata, ale jest w nim mnóstwo energii i radości z życia. Jego ogon nie przestaje merdać, a ciachowy pyszczek zdaje się być stale zadowolony. Ciacho jest bardzo miły, sympatyczny i posłuszny. Do każdego chętnie podchodzi, wita się i kładzie swój łepek na dłoniach, patrząc przy tym w oczy. Lubi drapanie po łepku i grzbiecie. Ładnie chodzi na smyczy, cały czas trzyma się blisko człowieka. Inne psy zupełnie go nie interesują. Najważniejsi są ludzie i ich obecność. Ciacho robi wszystko, by zwrócić na siebie uwagę. Chce wiedzieć, że może się do kogoś przytulić i być choć przez chwilę jak najbliżej. Psiak zachowuje czystość w boksie i chętnie wychodzi na spacery. Ten wspaniały, dojrzały pies zasługuje na drugą szansę od losu. Jesień życia chciałby spędzić we własnym, bezpiecznym domu, otoczy opieką i miłością. Ciacho odwdzięczy się za ten gest i będzie wyjątkowym kompanem.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242