Imię: Ciapa
Wielkość: mała
Waga: ok. 12 kg

Wirtualnym opiekunem jest Julita Baum

Ciapa trafiła do schroniska razem ze swoim przyjacielem Misiem. Pieski miały wspaniały domek, właścicielkę, która psiaki kochała i bardzo o nie dbała. Miały też jeszcze jednego psiego towarzysza, który był przewodnikiem tego małego stadka a cała trójka była bardzo ze sobą zżyta. Niestety wydarzyło się nieszczęście, trzeci z piesków wpadł pod samochód. Niedługo potem umarła ich właścicielka. Pieski zostały same, przerażone, opuszczone i oddane przez rodzinę właścicielki do schroniska. Teraz te maleństwa nie odstępują się nawet na krok, mają już tylko siebie i na pewno nie zniosą rozłąki. Więc bardzo prosimy o wspólny domek, pełny miłości dla tych delikatnych i spokojnych piesków. Niech w ich smutnych oczkach znów zabłyśnie radość i szczęście.